En naturlig deodorant 

DO2 er skabt ud fra vores vision om at bringe naturlige ingredienser ind i hverdagens produkter med omtanke for dig, din krop og miljøet. Parfumestoffer i deodoranter er skyld i hvert fjerde tilfælde af parfumeallergi, og derfor har vi gjort det til vores mission at skabe en naturlig deodorant til dig uden parfume og tilsætningsstoffer for at bevare en sund krop.  

Derfor er DO2 mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi forbundet og ikke mindst kvalitetsmærket for veganske og vegetariske produkter. Vores DO2 spray er ydermere Svanemærket. 

DO2 giver fuld komfort dagen igennem, og vigtigst af alt går den ikke på kompromis med effektiviteten af lugtbeskyttelsen eller efterlader mærker på tøjet. 

Skabt af alunkrystaller

Vores allergivenlige og skånsomme deodorant består udelukkende af Alun krystal, som er et naturligt mineral udvundet af jorden. Vores deodorant er altså uden parabener, triclosan, alkohol, aluminiumklorid, konserveringsmidler, potentielt hormonforstyrrende stoffer og parfume.

Mange deodoranter indeholder aluminiumklorid, der blokerer for sveden så affaldsstofferne opbevares i lymfekirtlerne under armhulen. Alun krystallerne derimod er et mere skånsomt alternativ, idet huden stadig kan ånde, fordi porerne ikke lukkes i samme omfang. Samtidig hæmmes udviklingen af både lugtfremmende bakterier og svamp på grund af den lave pH.

Fugt krystallen under vand og stryg den et par gange i hver armhule. Tør krystallen efter brug for længst mulig holdbarhed.

Psst..Vores spray deodorant kan også bruges under fødderne, i skoene eller i håndfladerne for at begrænse sved og lugt.

Det siger kunderne…

“Jeg har altid været lidt skeptisk over naturlige deodoranter – virker de mon nu? Men det GØR den. Jeg er super imponeret og er nu blevet fast bruger af DO2”. Simone 29, København Ø. 

“Nem og god. Ingen overflødig kemi og virker bare. Holder desuden meget længe”. Anette 56, Herlev.

“Bruger altid DO2. Dyrker meget sport og i den forbindelse nedstter produktet min svedlugt – også i min dagligdag benytter jeg DO2. Jeg føler mig uden tvivl renere”. Charlotte 29 år, Vangede.

“Jeg har et aktivt arbejde, så det har altid været vigtigt for mig med en deodorant, der holder hele dagen. Det gør DO2, og jeg smører den endda kun på om morgenen, inden jeg tager afsted”. Daniel 32, København V.