Vores Ambassadører

Vi er taknemmelige for den støtte vores ambassadører giver vores produkter –

og samtidig er vi stolte af, at være en del af deres sunde livstil.

kommunikationsrådgiver Vibeke Hartkorn, Vibeke Hartkorn Kommunikation:

Jeg har nu brugt deodoranten i 3 måneder, og jeg er forbløffet over dens virkning- den stopper simpelthen al svedlugt, og det er vigtigt når man som jeg har et arbejde, hvor jeg går ind og ud af møder, og gerne vil fremstå velplejet hele dagen.

Normalt har jeg også en del flyrejser i både ind og udland, og derfor er jeg glad for deodoranten jeg kan tømme for vand og putte i håndbagagen, og så blot fylde vand på igen når jeg er fremme. Det er smart tænkt.

Min mand dyrker sport om morgenen inden han tager på arbejde, og for ham er det vigtigt at han kan stole på sin deodorant, selvom han ikke når at svede helt af, inden han tager skjorte og jakkesæt på.

(ikke betalt markedsføring)

Nicholas Sejr – professionel fodboldpiller

“Jeg træner meget, spiser og lever sundt. DO2 deodoranten gør, at jeg sveder mindre og føler mig “ren” gennem hele dagen. Jeg børster tænder hver dag med Biorepair tandpasta, fordi jeg vil ikke have fluor i min krop!”.

(ikke betalt markedsføring)

Benjamin Poke – Professionel golfspiller

“Jeg rejser verden rundt i mit job som golfspiller. Jeg lever sundt og passer på min krop – hver dag træner jeg eller deltager i de store internationale turneringer. Jeg bruger DO2 fordi det er en deodorant uden tilsætningstoffer og så er den også let at have med i håndbaggagen på flyveturen.

Hele min familie og jeg bruger Biorepair tandpasta hver dag. Det virker, og så er det uden fluor”.

(ikke betalt markedsføring)