Totalbeskyttelse af dine tænder takket være MikroRepair

BioRepair er en revolutionerende tandpasta med dokumenteret totalbeskyttelse, der ved hjælp af MikroRepair-teknologi reparerer tandemaljen, rengør og beskytter tænderne og bekæmper plak.

BioRepair er den første og eneste tandpasta i verden baseret på MikroRepair-teknologien, som er skabt tilbage i 2016. De aktive MikroRepair-partikler minder i høj grad om tandemaljens eget stof (Hydoxylapatitte), og er derfor i stand til at reparere nedbrudt emalje ved at udfylde overfladeridser og forebygge huller, hvilket faktisk overflødiggør indholdet af fluor.

Vores tænder kan ofte både ses og føles sunde, men tandens emalje beskadiges faktisk dagligt forårsaget af både tandbørstning, skæren tænder, tandbøjler, sur- eller sukkerrig mad, tandblegning, mm. og af den grund er det særligt vigtigt med en god tandpasta, som BioRepair.

Dobbelt så effektivt som fluor

BioRepair er dokumenteret dobbelt så effektiv, som normal fluorholdig tandpasta, da Mikro-Repair deponeres på emaljen, og danner et hårdt lag, der giver effektiv og langvarig beskyttelse mod syreangreb. Med Biorepair, er dine tænder altså allerede beskyttet, når de bakterier, som skaber huller i dine tænder, angriber.

Det forholder sig nemlig sådan, at det nye lag emalje, der deponeres af Biorepair tandpastaen, angribes først, hvorefter MikroRepair-teknologien øjeblikkeligt reagerer på angrebet ved at frigive zink, som er et naturligt antibakterielt stof, der bekæmper bakteriel plak. Ingen anden tandpasta gør dette.

Biorepairs innovative, blide og helt fluorfri formel er så sikker, at børn under 6 år kan bruge den uden voksnes opsyn, da der ingen skade vil være i at synke tandpastaen, som der ellers kan være med fluorholdigt tandpasta.

Vores produkter

Vores tandpasta kommer i tre varianter, der alle reparerer tændernes emalje og dermed beskytter mod huller, plak og tandsten.

  • Total Protection tandpasta er til den daglige mundhygiejne og all-round beskyttelse.
  • Sensitive tandpasta er til følsomme tænder, der går ind og reparerer eksponeret dentin for at give øjeblikkelig smertelindring forårsaget af øget følsomhed.
  • Pro White tandpasta er med til at genoprettet tændernes naturlige hvidhed.
  • Junior tandpasta til børn fra 0-6 år der både styrker og beskytter mælketænderne – og de nye tænders emalje.

I tillæg indeholder Biorepair serien også tandtråd med microRepair®, så du både renser tandkødet og beskytter tandens emalje samtidigt.

Det siger vores kunder…

Den bedste tandpasta jeg nogensinde har haft. Mine tænder har aldrig set pænere ud. Nul huller så længe jeg kan huske og altid frisk og god smag i munden“. Tina 31 år, Århus.

“God smag; har brugt det i flere år og hverken min kone, jeg eller resten af familien har fået huller..så tror ikke på, at flour er nødvendigt..” Claus 42 år, Odense. 

“Jeg har brugt Biorepair i over 6 år. Grunden til at jeg skiftede til denne tandpasta var, at jeg ikke ville benytte produkter med fluor.  Resultatet har været nul huller samt ingen blister i munden, som jeg før ofte led af. Jeg kommer aldrig til at benytte en anden tandpasta end denne”. Susanne 60 år, Amager.

Den bedste tandpasta jeg nogensinde har haft. Mine tænder har aldrig set pænere ud. Nul huller så længe jeg kan huske og altid frisk og god smag i munden“. Tina 31 år, Århus.